Felhasználói feltételek

Üdvözlünk az oldalunkon. Ha folytatod a böngészést és használod ezt a weboldalt, az azt jelenti, hogy elfogadod a használati feltételeinket. Ennek jegyében az ÁlomTárs.hu felhasználójaként egyetértesz a következő szabályokkal, és aláveted magad a felhasználói feltételeknek, amelyek a titoktartási szabályzatunkkal együtt meghatározzák a veled való kapcsolatunk részleteit ezen az oldalon. Ha e feltételek bármely részével nem értesz egyet, arra kérünk, ne használd a weboldalunkat.

A "weboldal", a "minket" vagy a "mi" kifejezések a weboldal tulajdonosára utalnak. A "felhasználó" kifejezés az oldal látogatóit takarja az alábbiakban.

A weboldal használata az alábbi feltételek alapján történik:

  • A profilkép feltöltési feltételeket a Profilkép oldalon leírtak alapján felhasználó tudomásul veszi: http://alomtars.hu/profilkep
  • A weboldal lapjainak tartalma kizárólag a felhasználó általános tájékoztatását és a használatot segíti. Értesítés nélkül megváltoztatható.
  • A felhasználó tudomásul veszi, hogy az ÁlomTárs.hu nem vállal felelősséget azért, ha a tagság alatt, azaz a weboldal használata során nem jön létre kapcsolat a felhasználó és egy másik felhasználó között. Nem vagyunk továbbá felelősek a társkeresés során előforduló lehetséges sérelmekért.
  • A felhasználó teljes mértékben saját felelősségére használja a weboldalon található információkat és anyagokat, amikért nem vállalunk felelősséget. A felhasználó saját felelőssége, hogy megbizonyosodjon arról, hogy bármely termék, szolgáltatás vagy információ, ami a weboldalon elérhető, megfelel a saját elvárásainak.
  • Ez a weboldal olyan anyagokat tartalmaz, amelyek sajátjaink vagy engedéllyel rendelkezünk azok használatához. Ez magában foglalja – de nem kizárólagosan – a tervezést, a kivitelezést, a kinézetet, a megjelenést és a grafikát. Ezek reprodukciója tilos, hacsak nem kifejezett engedéllyel történik.
  • A weboldal nem hiteles vagy rendeltetésszerű használata feljelentéshez és/vagy büntetőjogi felelősségre vonáshoz vezethet.
  • A weboldalon külső hivatkozások, más weboldalakra mutató linkek is előfordulhatnak. Ezek a linkek a felhasználók kényelmét szolgálják és további információt nyújtanak, ugyanakkor nem jelentik azt, hogy mi egyetértünk e hivatkozott weboldalak tartalmával. Nem vállalunk felelősséget azokat illetően.
  • A felhasználó beleegyezik, hogy nem tölt fel illegális tartalmakat weboldalunkra, és figyelmezteti az ÁlomTárs.hu tulajdonosait, üzemeltetőit, ha észreveszi, hogy mások ezt teszik.